Home

Search Our SiteTegye átláthatóvá szabályzatait

Cége, intézménye szabályzatai és egyéb üzleti dokumentumainak Emeralddal történő feldolgozásával a dokumentumokon belüli és ezek közötti összefüggések átláthatóvá válnak. Böngészheti, elemezheti, kollegái vagy ügyfelei számára bemutathatja szabályozásait a rejtett összefüggések mentén. Kiemelheti a kulcsfogalmakat és a tartalmi összefüggéseket, megjelenítheti ezek forrásait, dokumentumok hivatkozásai. Az alkalmazott innovatív technológia garantálja, hogy az üzleti racionalizálás területén több, mint 50%-os hatékonyságnövekedést érjen el.

 

Adjon választ az ügyfelei egyedi kérdéseire automatikusan

Az egyszerű kérdésekre rendelkezésre állnak a FAQ-ok. Az összetett, egyedi problémákra csak a vonatkozó szabályzatok értelmezése, vagy az ügyfélszolgálat adhat választ. Az előbbi tanulmányozása nehézkes, az utóbbi pedig sok sorbanállást igényel. Az Emerald biztosítja, hogy az ügyfelei által megadott egyedi esetekre megindokolt választ kapjanak egy szakértői rendszer segítségével. A mesterséges intelligenciával rendelkező alkalmazás csak a kérdés megválaszolásához szükséges információt kéri be és a rendszer válasza részletesen indokolt. Nincs félreértés, a válasz az eredeti dokumentum hivatkozással, megjelenítéssel alátámasztott.

 

Nyisson intelligens ügyfélszolgálati irodát ügyfeleinek

Nagyszámú ügyfelét szolgálja ki automatikusan egy intelligens alkalmazás segítségével. Az alkalmazás a felhasználóval történő dialógus során - a célzott kérdések segítségével - megtalálja az ügyfelek problémára a megoldást. Az alkalmazás a hét minden napján a nap 24 órájában áll az ügyfelei segítségére. Speciális esetekben a konzultáció végén szakértő fele továbbítjuk a már részben feldolgozott esetet, aki személyes kapcsolatfelvétellel zárhatja le az ügyet. Az alkalmazás segítségével jelentős munkaerő megtakarítást érhet el, és gyors, az ügyfelek számára kényelmesebb ügyfélkiszolgálást.

 

Biztosítson intelligens ügyfélkapcsolatot polgárainak

Az Emerald lehetővé teszi a kormányzat és az önkormányzatok számára, az állampolgárok jobb kiszolgálását automatikus ügyintézéssel. A döntés meghozatalához szükséges információk egyrészt az ügyfél kérelmének előterjesztésekor interaktív konzultáció során megadott, másrészt az elektronikus ügyintézést biztosító szerv rendelkezésére álló adatok alapján, a jogszabályok és szabályzatok gépi értelmezésével (mesterséges intelligencia) az ügyintézés/döntéshozatal automatikusan biztosítható.

Emerald képernyőképek

Néhány képernyőkép az alkalmazásról

Jellemzők

Szemantikus dokumentumtár

verziókezeléssel, metaadat kezeléssel, automatikus tartalmi szövegfeldolgozás szövegbányászattal

Terminológiai szótár

szemantikus fogalomleírással (SKOS, OWL2), dokumentum annotációval és linked-data alapú integrációval

Szabályzatok logikai leírása

formális logikai leírással, ahol a levezetések alátámasztása dokumentum hivatkozásokkal történik

Információ vizualizáció

dokumentumok, szabályok és fogalmak közötti kapcsolatok összefüggéseinek megértéséhez és elemzéséhez

Szakértői tanácsadás

emberi szakértő kiváltása jól körülhatárolt területen, magyarázatadással, alternatíva elemzéssel, kérdésmagyarázattal

Intelligens kérdőív

az adott probléma megválaszolásához elengedhetetlen kérdéseket teszi fel, a többit automatikusan megválaszolja

Legyen jólértesült

Iratkozzon fel Emerald hírlevelünkre! A hírlevélben értesítjük az alkalmazással kapcsolatos újdonságokról.


Kövessen minket!