Search Our SiteTegye átláthatóvá szabályzatait

Cége, intézménye szabályzatai és egyéb üzleti dokumentumainak Emeralddal történő feldolgozásával a dokumentumokon belüli és ezek közötti összefüggések átláthatóvá válnak. Böngészheti, elemezheti, kollegái vagy ügyfelei számára bemutathatja szabályozásait a rejtett összefüggések mentén. Kiemelheti a kulcsfogalmakat és a tartalmi összefüggéseket, megjelenítheti ezek forrásait, dokumentumok hivatkozásai. Az alkalmazott innovatív technológia garantálja, hogy az üzleti racionalizálás területén több, mint 50%-os hatékonyságnövekedést érjen el.

 

Adjon választ az ügyfelei egyedi kérdéseire automatikusan

Az egyszerű kérdésekre rendelkezésre állnak a FAQ-ok. Az összetett, egyedi problémákra csak a vonatkozó szabályzatok értelmezése, vagy az ügyfélszolgálat adhat választ. Az előbbi tanulmányozása nehézkes, az utóbbi pedig sok sorbanállást igényel. Az Emerald biztosítja, hogy az ügyfelei által megadott egyedi esetekre megindokolt választ kapjanak egy szakértői rendszer segítségével. A mesterséges intelligenciával rendelkező alkalmazás csak a kérdés megválaszolásához szükséges információt kéri be és a rendszer válasza részletesen indokolt. Nincs félreértés, a válasz az eredeti dokumentum hivatkozással, megjelenítéssel alátámasztott.

 

Nyisson intelligens ügyfélszolgálati irodát ügyfeleinek

Nagyszámú ügyfelét szolgálja ki automatikusan egy intelligens alkalmazás segítségével. Az alkalmazás a felhasználóval történő dialógus során - a célzott kérdések segítségével - megtalálja az ügyfelek problémára a megoldást. Az alkalmazás a hét minden napján a nap 24 órájában áll az ügyfelei segítségére. Speciális esetekben a konzultáció végén szakértő fele továbbítjuk a már részben feldolgozott esetet, aki személyes kapcsolatfelvétellel zárhatja le az ügyet. Az alkalmazás segítségével jelentős munkaerő megtakarítást érhet el, és gyors, az ügyfelek számára kényelmesebb ügyfélkiszolgálást.

 

Biztosítson intelligens ügyfélkapcsolatot polgárainak

Az Emerald lehetővé teszi a kormányzat és az önkormányzatok számára, az állampolgárok jobb kiszolgálását automatikus ügyintézéssel. A döntés meghozatalához szükséges információk egyrészt az ügyfél kérelmének előterjesztésekor interaktív konzultáció során megadott, másrészt az elektronikus ügyintézést biztosító szerv rendelkezésére álló adatok alapján, a jogszabályok és szabályzatok gépi értelmezésével (mesterséges intelligencia) az ügyintézés/döntéshozatal automatikusan biztosítható.

Please enter the email address for your account. A verification code will be sent to you. Once you have received the verification code, you will be able to choose a new password for your account.Kövessen minket!